ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Σταμάτησε να του στέλνει λεφτά για «μίζες» και απειλούσε να τον σκοτώσει!

Πάφος: Σταμάτησε να του στέλνει λεφτά για «μίζες» και απειλούσε να τον σκοτώσει!

Υπόθεση εκβίασης και απαίτησης χρημάτων με απειλές, με σκοπό την κλοπή, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε χθες στη σύλληψη 51χρονου κατοίκου Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετική καταγγελία στην οποία προέβη στην Αστυνομία, 56χρονος κάτοικος Πάφου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο οποίος από το 2002, διατηρεί συμβόλαιο καθαρισμού του αεροδρομίου Πάφου, το 2009, συμφώνησε με εταιρεία, να αναλάβει τον καθαρισμό των χώρων της, στο αεροδρόμιο Πάφου. 

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος,51χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός της εταιρείας, του είπε πως για να συνεχίσει τη συγκεκριμένη δουλειά, θα πρέπει να του αποστέλλει κάθε μήνα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

 Ο 56χρονος φέρεται να έστελνε κάθε μήνα τα χρήματα στον 51χρονο, μέχρι τα μέσα του 2012, οπότε και τον ενημέρωσε ότι δεν θα του έστελνε άλλα χρήματα. Τότε ο 51χρονος, σύμφωνα με τον παραπονούμενο τον απείλησε, ότι θα σταματούσε τη συνεργασία του με το αεροδρόμιο Πάφου, ενώ εξέφρασε και απειλές κατά της ζωής του.

Μετά από αυτό, ο παραπονούμενος συνέχισε να αποστέλλει τα χρήματα στον 51χρονο, μέχρι το 2014, οπότε και σταμάτησε. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, έδωσε στον 51χρονο, συνολικό ποσό ύψους €50,000 περίπου.
Έκτοτε, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε ο παραπονούμενος, ο 51χρονος συνεχίζει τις απειλές εναντίον του.

Μετά από την καταγγελία του 56χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του 51χρονου, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top