ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σάστισε και ο ίδιος: Πλησίασε να βοηθήσει ο Αστυνομικός και ο νεαρός άρχισε να τρέχει!

Σάστισε και ο ίδιος: Πλησίασε να βοηθήσει ο Αστυνομικός και ο νεαρός άρχισε να τρέχει!

Ένα ακινητοποιημένο αυτοκίνητο ευαισθητοποίησε Αστυνομικό ο οποίος σταμάτησε το περιπολικό δίπλα στο κοιμητήριο του χωριού Γαλάτας για να βοηθήσει, όμως ξαφνικά είδε τον ένα από τους δυο νεαρούς να τρέχει μακριά του. Μετά το αρχικό του σάστισμα αντιλήφθηκε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε.

Στη σύλληψη δύο προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3π.μ. σήμερα, μέλος της Τροχαίας Μόρφου, που βρισκόταν σε περιπολία, εντόπισε ακινητοποιημένο στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, ένα αυτοκίνητο, το οποίο είχε ανοιχτό το κάλυμμα της μηχανής. Ο αστυνομικός πλησίασε για να βοηθήσει, οπότε αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα, το ένα να βρίσκεται μπροστά από το όχημα και το δεύτερο να τρέχει, κρατώντας στα χέρια του ένα μεγάλο ψαλίδι χειρός.

Ο αστυνομικός πλησίασε τα δύο πρόσωπα και διαπίστωσε ότι πρόκειται για ένα 24χρονο και ένα 19χρονο και οι δύο κάτοικοι χωριού της επαρχίας Λευκωσίας. Σε ερώτηση του αστυνομικού για το ψαλίδι χειρός που κρατούσαν, οι δύο φέρονται να ανέφεραν ότι το χρησιμοποίησαν για να κόψουν καλώδια από πασσάλους της ΑΗΚ.
Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκαν 15 κομμάτια χάλκινων καλωδίων και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι δύο συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top