ΕΛΛΑΔΑ

Αεροσυνοδός ζητά 1 εκ. ευρώ από πλαστικό χειρουργό για τη ζημιά που τις έκανε – «Δεν έχει πλέον μύτη» λέει ο δικηγόρος της

Αεροσυνοδός ζητά 1 εκ. ευρώ από πλαστικό χειρουργό για τη ζημιά που τις έκανε – «Δεν έχει πλέον μύτη» λέει ο δικηγόρος της

Νεαρή αεροσυνοδός κινείται νομικά εναντίον πλαστικού χειρούργου για την τεράστια ζημιά που τις έκανε στο πρόσωπο με τις επεμβάσεις.

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της 28χρονης, Απόστολος Λύτρας. Η νεαρή αεροσυνοδός, όπως είπε ο δικηγόρος της, επισκέφθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο τον γνωστό πλαστικό χειρουργό γατί ήθελε να διορθώσει κάποιες ατέλειες στα μάτια και τη μύτη της.

Οι επεμβάσεις όμως δεν ήταν επιτυχημένες, με αποτέλεσμα η 28χρονη να πάει σε ιατροδικαστή και να καταθέτει αγωγή κατά του πλαστικού χειρουργού για τη ζημιά που υπέστη.

«Της κατέστρεψε το ρινικό κόκκαλο. Η γυναίκα πλέον δεν έχει μύτη. Όπως το ακούτε. Λείανε υπερβολικά το ρινικό οστό» είπε ο δικηγόρος της 28χρονης αεροσυνοδού Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Επίσης χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό, της έβαλε λίπος κάτω από τα μάτια, με αποτέλεσμα και αυτό να φεύγει μόνο του και να πέσει στο ένα της μάτι» σημείωσε επίσης.
Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα έχει πάει στην Αμερική και σε άλλα μέρη και δεν μπορεί να διορθωθεί το πρόσωπο. Είναι παραμορφωμένη. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ περίεργο. Είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας χειρουργός και μιλάμε καθαρά για ένα ιατρικό λάθος».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top