Γονέας απείλησε Διευθύντρια Σχολείου στην Πάφο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού - Καταζητείται από την Αστυνομία

Γονέας απείλησε Διευθύντρια Σχολείου στην Πάφο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού - Καταζητείται από την Αστυνομία

Υπόθεση απειλών εναντίον Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Έμπας, που φέρεται να προήλθαν από 32χρονο γονέα μαθητή, σε σχέση με την εφαρμογή των προνοιών του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022, γύρω στο μεσημέρι καταγγέλθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Έμπας ότι την ίδια ημέρα ένας 32χρονος, ο οποίος διαμένει στην Πάφο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την Γραμματεία του Σχολείου και απαίτησε από την υπάλληλο της Γραμματείας να συνομιλήσει με την Διευθύντρια του σχολείου.

Η υπάλληλος του ανέφερε ότι την δεδομένη στιγμή η Διευθύντρια δεν μπορούσε να μιλήσει και τότε αυτός φέρεται να απείλησε ότι θα μετέβαινε στην κατοικία της παραπονούμενης και θα προκαλούσε κακό στον σύζυγο και στα παιδιά της.

Όπως καταγγέλθηκε από την παραπονούμενη, το συγκεκριμένο πρόσωπο επικοινωνεί συχνά με το σχολείο, απαιτώντας και απειλώντας για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τις πρόνοιες του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. Εναντίον του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τις εξετάσεις συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.