ΠΑΡΑ-THEMA

Διασταυρώνουν… πυρά Γιολίτη-Κωνσταντίνου – Η παρέμβαση του Τσουρούλλη στο Twitter

Διασταυρώνουν… πυρά Γιολίτη-Κωνσταντίνου – Η παρέμβαση του Τσουρούλλη στο Twitter

Τις έντονες αντιδράσεις και τα σχόλια διαφόρων πολιτών και πολιτικών προσώπων, προκάλεσε η τοποθέτηση της Ανδρούλλας Βασιλείου σχετικά με την 24χρονη στη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε βιασμό.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη σχολίασε σε σχετική ανάρτηση το tweet ενός πολίτη που αναφερόταν στην υπόθεση.

«Η απανταχού σοβαρή δημοσιογραφία ντρέπεται για τους γνωστούς νταήδες με τα λαϊτ αρθράκια και την απροκάλυπτη υπόθαλψη του μισογυνισμού. Σε σας αναφέρομαι @aparaschos @S_Xristodoulou @CostisCon και τα μέσα που (ακόμα) σας δίνουν βήμα», ανέφερε η Έμιλυ Γιολίτη, για να ξεκινήσει ακόμα μια μεγάλη συζήτηση. 

Το σχόλιό της έφερε την απάντηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας 'Πολίτης', Κώστα Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι «Chère @emilyyiolitis είστε η τελευταία που μπορεί να μιλήσει για σοβαρότητα. Για τη δημοσιογραφία: τα κείμενά μoυ είναι δικά μου, όχι κλεμμένα σαν του protégé σας. Τα δε σχόλια μου με τη φαιδρότητα της δημόσιας παρουσίας σας είχαν να κάνουν, όχι με το φύλο σας. Πίσω στη Vogue».

Ο διευθύνων σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Χρύσανθος Τσουρούλλης απάντησε λέγοντας «αγαπητέ @CostisCon Όταν θα κουνάτε το δάκτυλο να ρίχνετε και καμιά φορά ματιά στον καθρέφτη. Η φαιδρότητα σας δεν έχει όρια. Μην ταράζεστε τόσο που το διαπιστώνετε έντονα το τελευταίο 48ωρο. Για τα υπόλοιπα συστηνόμαστε και οι δυο καθημερινά»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top