I.Iωάννου : Προτείνεται διενέργεια τεστ και στα νηπιαγωγεία - Οσα θα συζητηθούν με τον Υπουργό

I.Iωάννου : Προτείνεται διενέργεια τεστ και στα νηπιαγωγεία - Οσα θα συζητηθούν με τον Υπουργό

Τεστ και στα παιδιά νηπιαγωγείου, προτείνουν στον Υπουργό οι γονείς.

Αρκετά τμήματα Νηπιαγωγείων έχουν κλείσει λόγω κρουσμάτων Covid19 , όπως αναφέρει ο Ιωάννης Ιωάννου, Πρόεδρος Συν.Ομοσπονδιών Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων και Κοινοτικών Νηπιαγωγείων.

Η εφαρμογή προγράμματος διενέργειας τέστ και στα νηπιαγωγεία , θα είναι κάτι το οποίο ζητά η ΠΟΕΔ , ενώ στις 20 του μήνα θα πραγματοποιηθεί και η συνάντηση Υπουργού Παιδείας όπου θα παρουσιαστούν τα στατιστικά όσον αφορά τα κρούσματα στα νηπιαγωγεία.

Να σημειωθεί ότι η πρόταση είναι να δωθούν self test στους γονείς για τα παιδιά των νηπιαγωγείων, όπως αναφέρει ο κ.Ιωάννου στη εκπομπή "Alpha Καλημέρα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE