Νύχτα ολικού… παγετού στην Κύπρο - Πέφτει στους μηδέν βαθμούς η θερμοκρασία

Νύχτα ολικού… παγετού στην Κύπρο - Πέφτει στους μηδέν βαθμούς η θερμοκρασία

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αρχικά δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Παρασκευή (21/1) υποχωρεί σταδιακά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ αρχικά στα παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους μηδέν βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τοπικά, στα ορεινά, στα ημιορεινά και αργότερα στο εσωτερικό αναμένεται παγετός.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα εκδόθηκε κίτρινη προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE