ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,499 νέα κρούσματα την Τετάρτη - Στους 8 οι νεκροί

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,499 νέα κρούσματα την Τετάρτη - Στους 8 οι νεκροί

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 26 Ιανουαρίου 2022:

8 θάνατοι ανακοινώθηκαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 724.

224 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 75 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 75% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

19 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 92,276 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

2,499 (ποσοστό θετικότητας: 2,71%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 243,818.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Debate Αρχηγών στο SIGMA: Φειδίας Παναγιώτου: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο μισθός» - Σκέψεις για να θέσει στον κόσμο το μέλλον του ως Ευρωβουλευτής

Debate Αρχηγών στο SIGMA: Φειδίας Παναγιώτου: «Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο μισθός» - Σκέψεις για να θέσει στον κόσμο το μέλλον του ως Ευρωβουλευτής

Το κρίσιμο ερώτημα για το τι θα κάνει εάν εκλεγεί Βουλευτής κλήθηκε να απαντήσει για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος της Άμεσης Δημοκρατίας, Φειδίας Παναγιώτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE