Σφοδρή χιονόπτωση στην Ιορδανία - Μπλακ άουτ σε 20 πόλεις - Βίντεο

Σφοδρή χιονόπτωση στην Ιορδανία - Μπλακ άουτ σε 20 πόλεις - Βίντεο

Εκτεταμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει σημειωθεί σήμερα σε πολλές πόλεις της Ιορδανίας, καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει μεγάλο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, έχουν επηρεαστεί περισσότερες από 20 πόλεις ανά την επικράτεια, ενώ το μπλακ άουτ αποδίδεται σε πτώσεις δέντρων σε καλώδια εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Το έργο των συνεργείων για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης είναι εξαιρετικά δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες, υπογραμμίζεται, με τις ιορδανικές αρχές να αναφέρουν ότι περίπου 1.300 υπάλληλοι με 400 μηχανήματα έργου καταβάλλουν προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων.
Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία της Ιορδανίας, το ύψος του χιονιού στην ορεινή περιοχή Ρας Μούνιφ (στον βορρά) έφθασε τα 34 εκατοστά, ενώ στην πρωτεύουσα Αμμάν στα 22 εκατοστά.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η χιονόπτωση θα περιοριστεί τις επόμενες ώρες μόνο στο νότιο τμήμα της Ιορδανίας.

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE