ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση τρία άτομα για την απόπειρα δολοφονίας του Μ. Ακατζιάν στα κατεχόμενα

Υπό κράτηση τρία άτομα για την απόπειρα δολοφονίας του Μ. Ακατζιάν στα κατεχόμενα

Τρεις μέρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Μεχμέτ Ακατζιάν στο σπίτι του στο Πέλλαπαϊς, χθες βράδυ συνελήφθησαν 3 άτομα τα οποία οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Κερύνειας και τέθηκαν υπό 3ημερη κράτηση.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, πρόκειται για τον 55χρονο Σερβέτ Γκεντς, τον 37χρονο Μεχμέτ Μπαχτσεσί και τον 277χρονο Καμίλ Σεζγκίν. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σοβαρό τραυματισμό, παράνομη κατοχή και χρήση όπλου, πυροβολισμοί σε οικιστική περιοχή, παραβίαση ιδιόκτητης περιουσίας.

Ο Μεχμέτ Ακατζιάν, πατέρας του γνωστού στα κατεχόμενα επιχειρηματία Μπουλούτ Ακατζιάν, είχε δεχθεί πέντε σφαίρες ενώ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Μπουλούτ Ακατζιάν που είχε υποδείξει ως υπαίτιους για την απόπειρα την εκ Τουρκίας οικογένεια Ουλουτζιάν και είχε κάνει λόγο για αίτημα πληρωμής 1κ στερλινών ως «χρήμα μα αίμα» επανήλθε με νέα ανάρτηση και αναφέρεται σε «πρωτόκολλο μαφίας» και πως τώρα του ζητούν όχι ένα, αλλά δύο εκ στερλίνες, αλλιώς απειλούν και τον ίδιο.

Η Αβρούπα γράφει πρωτοσέλιδα ότι ο Μπουλούτ Ακατζιάν θεωρεί πως έπεσε ο ίδιος θύμα συνωμοσίας εναντίον του και μπήκε στην φυλακή για δύο χρόνια λόγω μιας υπόθεσης ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «εισαγγελέας» της απόπειρας δολοφονίας ζήτησε ενημέρωση από τους δικηγόρους του Ακατζιάν για υποθέσεις προ 3 ετών, στις οποίες εμπλέκονται οι Ουλουτζιάν και αφορούσαν απειλές εναντίον του Μπουλούτ Ακατζιάν, πυροβολισμούς σε εστιατόριο των επιχειρήσεών του και τραυματισμό του.

Σημειώνεται ότι ο Μεχμέτ Ακατζιάν υποβλήθηκε σε εγχείρηση σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην κατεχόμενη Κερύνεια και η θεραπεία του θα συνεχιστεί για μερικές εβδομάδες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top