ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καμπάνα» 8 χιλ. ευρώ σε υπεραγορά - Υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safepass - Φάκελος για μπαράκι που λειτουργούσε χωρίς άδεια

«Καμπάνα» 8 χιλ. ευρώ σε υπεραγορά - Υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safepass - Φάκελος για μπαράκι που λειτουργούσε χωρίς άδεια

Σε καταγγελία 11 πολιτών και 2 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.751 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 490 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν ένας υπεύθυνος υποστατικών και πέντε πολίτες.

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 108 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν τρεις καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 415 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 139 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 334 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 132, χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Εξάλλου, η Τροχαία διενήργησε 125 ελέγχους σε όλη την Κύπρο, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ καταγγελίες δεν προέκυψαν ούτε από τους 8 ελέγχους της λιμενικής αστυνομίας.

Σε σχέση με τα πρόστιμα στα υποστατικά, στην επαρχία Λευκωσίας επιβλήθηκε πρόστιμο 8 χιλιάδες ευρώ σε μια υπεραγορά, στην οποία ο ιδιοκτήτης επέτρεψε σε υπαλλήλους να εργάζονται χωρίς safe pass.

Στην Πάφο ανοίχθηκε φάκελος για μπαράκι, με τον ιδιοκτήτη να οδηγείται στο δικαστήριο, γιατί εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς άδειες ποτού και μουσικής.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσεΗ πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top