ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεσάλωσαν στη Λευκωσία - Άφησαν πίσω τους τον κορωνοϊό και το έριξαν στον χορό

Ξεσάλωσαν στη Λευκωσία - Άφησαν πίσω τους τον κορωνοϊό και το έριξαν στον χορό

Σε 31 καταγγελίες πολιτών και 22 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το πρωί της Κυριακής, διενεργήθηκαν συνολικά 2.484 έλεγχοι σε όλη την Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 611 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 16 υποστατικά και 10 πολίτες, στη Λεμεσό έγιναν 301 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά και 4 πολίτες, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 596 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καταγγελία, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά και 1 πολίτης έπειτα από 184 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 5 πολίτες έπειτα από 476 ελέγχους και στην Μόρφου έγιναν 2 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 143 ελέγχους.

Επίσης στο πλαίσιο των ελέγχων στα αεροδρόμια, καταγγέλθηκαν 9 πολίτες στο αεροδρόμιο Πάφου, ενώ δεν προέκυψαν καταγγελίες έπειτα από 165 ελέγχους από τα Τμήματα Τροχαίας και 8 ελέγχους από την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πλειονότητα των καταγγελιών υποστατικών αφορούσαν εργαζόμενους ή θαμώνες που εντοπίστηκαν χωρίς να έχουν στην κατοχή τους safe pass, ενώ υπήρξαν καταγγελίες για εξυπηρέτηση ιστάμενων πελατών σε μπαρ και για χορό. Επίσης στη Λευκωσία εντοπίστηκε υποστατικό που είχε διαμορφωθεί παράνομα σε χώρο διασκέδασης, υπόθεση η οποία θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top