Tραγωδία στον αέρα: Πέθανε επιβάτης της Ryan Air εν πτήσει! Δεν είχαν τα σύνεργα για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες

Tραγωδία στον αέρα: Πέθανε επιβάτης της Ryan Air εν πτήσει! Δεν είχαν τα σύνεργα για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες

Μάρτυρες ενός πολύ δυσάρεστου περιστατικού έγιναν οι επιβάτες πτήσης της Ryanair, είκοσι μόλις λεπτά πριν την προσγείωση στο Λανθαρότε των Κανάριων Νήσων.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της Daily Mail, 47χρονη διευθύντρια τράπεζας και μητέρα δύο παιδιών, Νταβίνα Τέιβνερ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να επισκεφθεί την τουαλέτα του αεροπλάνου προκειμένου να ρίξει νερό στο πρόσωπό της και να συνέλθει.

Όταν πια πέρασε αρκετή ώρα και η σύζυγός του δεν επέστρεφε στη θέση της, ο Άντριου Τέιβνερ ειδοποίησε το πλήρωμα και μέλη του άνοιξαν την πόρτα. Η 47χρονη είχε καταρρεύσει και όπως αργότερα διαπιστώθηκε, είχε υποστεί ανακοπή.

Davina Tavener

Σύμφωνα με μαρτυρίες των συνεπιβατών της, στο αεροσκάφος δεν υπήρχαν τα απαραίτητα ιατρικά σύνεργα για να προσφερθούν στην άτυχη Βρετανίδα οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες.


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Χριστοδουλίδης στο Breitbart: «Μεγάλο εμπόδιο» ο Ερντογάν στο Κυπριακό – Μόνη εκτός συνεργασιών η Τουρκία

Σαφές μήνυμα για τον στρατηγικό προσανατολισμό της Κύπρου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στο Breitbart News, η οποία αναδημοσιεύθηκε και από τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο Truth Social.

BEST OF TOTHEMAONLINE