ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσα θα σου «κοστίσει» ο έρωτας – Ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία στην «κούρσα» προσφορών για του Αγ. Βαλεντίνου

Πόσα θα σου «κοστίσει» ο έρωτας – Ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία στην «κούρσα» προσφορών για του Αγ. Βαλεντίνου

Στα κόκκινα ετοιμάζονται να «ντυθούν» ανθοπωλεία και ζαχαροπλαστεία για την πολυαναμενόμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η μέρα των ερωτευμένων είναι μια ευκαιρία για να αποδείξεις στο άλλο σου μισό την αγάπη σου, εάν και αρκετοί πιστεύουν πως δεν πρέπει να περιμένεις την συγκριμένη μέρα για να το πράξεις.

Πολλοί είναι όμως αυτοί που «τρέχουν» να αγοράσουν ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα αρκουδάκι σοκολατάκια ή ακόμη και να κλείσουν διαμονή σε ένα ξενοδοχείο, κυρίως τώρα, με το Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού.

Το ThemaOnline επικοινώνησε τόσο με ανθοπωλεία όσο και με ζαχαροπλαστεία, ώστε να δούμε που κυμαίνονται φέτος οι τιμές για τις 14 Φεβρουαρίου.

Στα ζαχαροπλαστεία θα κάνουν την εμφάνιση τους τούρτες σε σχήμα καρδιάς, οι οποίες ανάλογα με τι γεύση θα κυμαίνονται από τα 17-25 ευρώ. Ωστόσο τα σοκολατάκια και μπισκοτάκια θα είναι ανάλογα με το κιλό και την ποσότητα.

Όσο αφορά τα ανθοπωλεία, μπορεί κανείς να αγοράσει είτε λουλούδια ή ακόμη και κατασκευή με αρκουδάκι και διάφορα λουλούδια, οι οποίες θα ξεκινούν από 20-25 ευρώ και μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα 100.

Στην κούρσα για το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου μπαίνουν φέτος και τα ξενοδοχεία, αφού το Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού προσφέρει μειωμένες τιμές διανυκτέρευσης σε ολόκληρη την Κύπρο.

To Σχέδιο απευθύνεται σε μόνιμους κατοίκους Κύπρου.

Δικαιούχοι του Προγράμματος, μετά και από την σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι όλοι οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί άνω των 16 ετών οι οποίοι:

-Έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις (συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Johnson & Johnson) ή

-έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα.

-Τα άτομα από 12 μέχρι 15,99 ετών θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις (συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου Johnson & Johnson) ή να διαθέτουν αρνητικό rapid test 72 ωρών.

-Για άτομα κάτω των 12 ετών δεν υφίσταται οποιοσδήποτε περιορισμός

Στο Σχέδιο συμμετέχουν Τουριστικά Καταλύματα (Ξενοδοχεία, Οργανωμένα Διαμερίσματα, Τουριστικά Χωριά, Αγροτουριστικά Καταλύματα), που προσφέρουν για όλη την περίοδο την ανώτατη τιμή των 70 ευρώ με πρόγευμα για δίκλινο δωμάτιο ανά βράδυ.

Πρόσθετα, τo Σχέδιο προβλέπει την κάλυψη του 25% του κόστους διαμονής συμπεριλαμβανομένων των χρεώσεων για παιδιά, από το Υφυπουργείο.
Ως ελάχιστη διαμονή για χρήση των πιο πάνω τιμών έχουν καθοριστεί τα δύο βράδια.

Για την πραγματοποίηση διακοπών σε όλη την όμορφη Κύπρο, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί απευθείας με το τουριστικό κατάλυμα της επιλογής του ή με τα τουριστικά γραφεία για τη διενέργεια κράτησης. 

Δείτε τα ξενοδοχεία ανά περιοχή εδώ:

- Επαρχία Αμμοχώστου

- Επαρχία Λάρνακας και ορεινές περιοχές

- Επαρχία Λεμεσού και ορεινές περιοχές

- Επαρχία Λευκωσίας, ορεινές περιοχές και περιοχή Τηλλυρίας

- Επαρχία Πάφου

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top