ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το εμβόλιο ο θάνατος της 33χρονης μητέρας στη Λάρνακα ισχυρίζεται η οικογένεια της – Σπεύδει ιατροδικαστής από Βρετανία

Από το εμβόλιο ο θάνατος της 33χρονης μητέρας στη Λάρνακα ισχυρίζεται η οικογένεια της – Σπεύδει ιατροδικαστής από Βρετανία

Εντατικές είναι οι έρευνες τις Αστυνομίας για τον ξαφνικό θάνατο της 33χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών στη Λάρνακα, η οποία ξεψύχησε στις 8 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια της 33χρονης ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της επήλθε από το εμβόλιο και έχουν ήδη υποβάλει καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι Αρχές εξετάζουν υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι καταθέσεις από μέλη του προσωπικού, ενώ καταγράφεται το ιστορικό της γυναίκας, η οποία φαίνεται να είχε επισκεφθεί δύο φορές τον γιατρό από τη μέρα εμβολιασμού της,.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας από τον σύζυγο της, καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και πόνο στα κάτω άκρα.

Το απόγευμα της ίδια μέρας η κατάσταση της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 16:15 το απόγευμα η 33χρονη απεβίωσε.

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Κύπρο ιατροδικαστής από τη Βρετανία, έτσι ώστε να διενεργήσει περαιτέρω εξετάσεις, ενώ έρευνα θα διενεργηθεί και από πλευράς του Υπουργείου Υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top