LIFESTYLE

Survivor: Εξοργισμένη η Κάτια Ταραμπάνκο – «Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες» - ΒΙΝΤΕΟ

Survivor: Εξοργισμένη η Κάτια Ταραμπάνκο – «Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες» - ΒΙΝΤΕΟ

Πύρινο λόγο έβγαλε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, η οποία αποχώρησε μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου από το αποψινό συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο τους δεν μπορούσαν να αντέξουν την ένταση που δημιουργήθηκε στην ομάδα των Μαχητών κι όταν επέστρεψαν τοποθετήθηκαν για το θέμα που προέκυψε. Μάλιστα η Κάτια έγινε έξαλλη με όσα ακούστηκαν κι ανέφερε: «Το θέμα που τέθηκε είναι πολύ σοβαρό. Όλοι ξέρουμε πως η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη. Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις «έκλεψε», «κλέφτρα» και πήρε φαγητό από εμένα, αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτήν τη δύναμη της λέξης και πως μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας από ένα σημείο και μετά.

Τη δουλειά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και το πως μιλάνε στους κοντινούς μας φίλους. Υπήρξα πάρα πολύ σε αυτή τη θέση πέρυσι λόγω πείνας. Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε, επειδή είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, είναι θολωμένο το μυαλό κι οι λέξεις είναι ηχηρές, να είστε σίγουροι ότι είναι έτσι. Είναι παιχνίδι κι έξω στη ζωή πάνε και μας σταυρώνουν. Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν. Οπότε θα μιλάτε πολύ σοβαρά και θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top