Απουσιάζει 17χρονος από τον χώρο διαμονής του - Αν τον δείτε ενημερώστε άμεσα την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απουσιάζει 17χρονος από τον χώρο διαμονής του - Αν τον δείτε ενημερώστε άμεσα την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του EMMANUEL KUSHADI, 17 ετών, από το Κονγκό, ο οποίος απουσιάζει από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία, από τις 13 Φεβρουαρίου, 2022.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν μαύρο παντελόνι, γκρι φούτερ και μπλε παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE