ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεύτερη νεκροτομή σήμερα στη σορό της 33χρονης Φιλιώς - Έξω από το Νοσοκομείο Λάρνακας οικογένεια και φίλοι

Δεύτερη νεκροτομή σήμερα στη σορό της 33χρονης Φιλιώς - Έξω από το Νοσοκομείο Λάρνακας οικογένεια και φίλοι

Αγωνία επικρατεί μετά τον ξαφνικό χαμό της 33χρονης Φιλιώς Μπαλάφα-Λέκκα για τα ακριβή αίτια θανάτου της στις 8 Φεβρουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου θα διενεργηθεί η νέα νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 33χρονης από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, στην παρουσία του ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια της θανούσας.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη νεκροτομή που διενεργήθηκε έχουν σταλθεί δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις, τα οποία πιστεύεται ότι θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της, ενώ στην Κύπρο για τις εξετάσεις κατέφθασε και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης.

Στο μεταξύ στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας από συγγενείς και φίλους της οικογένειας έξω από το Νοσοκομείο Λάρνακας, αντιδρώντας για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στη νοσηλεία της 33χρονης Φιλιώς όπως αναφέρει η οικογένεια της.

Παράλληλα οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται μετά την καταγγελία για ιατρική αμέλεια από την οικογένεια της 33χρονης, λαμβάνοντας καταθέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον και συλλέγοντας το ιατρικό ιστορικό της.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 33χρονης οφείλεται στον εμβολιασμό, καθώς η θανούσα είχε ιστορικό θρομβοφιλίας και προχώρησε στην πρώτη δόση αφού την είχαν διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το κάνει. Σε χθεσινές δηλώσεις του ο υπουργός ξεκαθάρισε πως η ενημέρωση που έχει ο ίδιος είναι πως ο θάνατος δεν σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς, λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου η 33χρονη παρουσίασε μελανιές στο σώμα της και έσπευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου της χορηγήθηκε μία ασπιρίνη και μετά έλαβε εξιτήριο. Η κατάσταση της νεαρής μαμάς χειροτέρεψε μετά από μερικές μέρες με τον σύζυγο της να την μεταφέρει εκ νέου στο Νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top