Γλέζος: Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί

Γλέζος: Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί

Η παραίτησή μου θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου όπως είχα υποσχεθεί, αναφέρει σε δήλωσή του ο Έλληνας Ευρωβουλευτής Μανώλης Γλέζος.

"Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την `παραίτηση` μου διευκρινίζω, ότι όπως είχα υποσχεθεί, αυτή θα γίνει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου. Έτσι και θα γίνει", σημειώνει ο κ. Γλέζος. 

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς συμπληρώνει ότι "ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE