ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον «τσάκωσαν» να δουλεύει ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό – «Καμπάνα» 1500 ευρώ σε υπεύθυνο υποστατικού

Τον «τσάκωσαν» να δουλεύει ενώ ήταν θετικός στον κορωνοϊό – «Καμπάνα» 1500 ευρώ σε υπεύθυνο υποστατικού

Σε καταγγελίες 20 πολιτών και 8 ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.149 που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 644 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 11 πολίτες και 2 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 182 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 492 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 3 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 127 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 323 έλεγχοι χωρίς να υπάρξει καταγγελία, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 194 έλεγχοι, χωρίς επίσης να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 187 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Από τις καταγγελίες υποστατικών, η μία αφορούσε υποστατικό στη Λάρνακα στο οποίο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 1.500 ευρώ γιατί ο υπεύθυνος εργαζόταν ενώ ήταν θετικός στην Covid-19.

Δεύτερο υποστατικό στο οποίο εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο 1.500 ήταν στη Λεμεσό όπου ο υπάλληλος εντοπίστηκε να εργάζεται χωρίς να έχει στην κατοχή του safepass.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top