LIFESTYLE

Αγρίεψε η κόντρα! «Αυτά είναι ηλιθιότητες και βλακείες» απαντά στον αδελφό της Καμπανέλλη και όχι μόνο ο Λιάγκας

Αγρίεψε η κόντρα! «Αυτά είναι ηλιθιότητες και βλακείες» απαντά στον αδελφό της Καμπανέλλη και όχι μόνο ο Λιάγκας

Τα αδικαιολόγητα προσπαθεί να δικαιολογήσει ο παρουσιαστής του The Voice, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά, θέλοντας έτσι να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού τα βίντεο ντοκουμέντα αλλά και η στάση του απέναντι σε συγκεκριμένους διαγωνιζόμενους δεν είναι αυτή που αρμόζει σε ένα άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο με τα σχόλια του.

Μετά το χθεσινό ξέσπασμα του αδερφού της παίκτριας του The Voice, Κατερίνας Καμπανέλη, με αφορμή τις δηλώσεις του Λιάγκα, ο παρουσιαστής βάζει (έτσι νομίζει τουλάχιστον)  τα πράγματα στη θέση τους και απαντά στον γνωστό γυμναστή που υπερασπίστηκε την αδελφή του και είπε το παράπονο του για την ανιμετώπιση απο τον κύριο Λιάγκα.

«Επειδή γράφεται και λέγεται αυτό που λεγόταν και πέρυσι... Οι ηλίθιοι και οι βλάκες τα λένε αυτά. Ότι υπάρχει, δηλαδή, μια μονομαχία Ελλάδας και Κύπρου. Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα, αυτά είναι ηλιθιότητες, βλακείες. Εδώ κρίνονται φωνές.

Διαβάστε επίσης: «Ε όχι πάλι η Κύπρια»! Εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα ο Λιάγκας - Οφείλει να απολογηθεί για την ατάκα του στο «The Voice»

Σε ό,τι αφορά εμένα, επειδή έχω εμπλακεί, θέλω να πω πως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πάντα λέω τη γνώμη μου. Όταν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 με επέλεξαν για παρουσιαστή του “Voice”, ήξεραν ποιος είμαι και δεν μου είπε κανείς πώς να το παρουσιάσω. Και είναι προς τιμήν τους αυτό. Γνώριζαν ότι εγώ θα λέω τι γνώμη μου. Εγώ θα λέω τι μου αρέσει και τι όχι.

Διαβαστε επισης: Ρε μανία με τους Κύπριους! Ας πει κάποιος στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι επιτέλους

Έχω πει ότι μου αρέσουν άνθρωποι και από την Κύπρο και από την Θράκη - και κάποιοι ότι δεν μου αρέσουν. Ή ότι κάποιος θεωρώ πως είναι καλύτερος από τον άλλο», είπε στην εκπομπή Το πρωινό και κατέληξε: «Επειδή βλέπω ότι λέγεται πως μπορεί να στηρίζω κάποιον που δεν είναι από την Κύπρο, είναι μεγάλες βλακείες αυτά.

Διαβάστε επισης: Αλλού τον τρώει κι αλλού… (VIDEO) Ο Λιάγκας βρίζει δημόσια μετά την επιτυχία της Κύπριας παίκτριας στο The Voice

Είναι ένα παιχνίδι, μην του δίνετε τόση σημασία. Τα παιδιά έχουν πάρει ήδη μεγάλη δημοσιότητα μέσω του Voice και οι τρεις από τους τέσσερις που δεν θα κερδίσουν δεν έχει και τόσο σημασία. Την πορεία που είναι να κάνουν, θα την κάνουν. Έχουν πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Οπότε, ό,τι του φέξει του καθενός θα γίνει. Είναι κρίμα δηλαδή…

Διαβάστε επισης: Σκληρή αντεπίθεση Κύπριου τραγουδιστή: «Ο Λιάγκας μου φέρθηκε πάρα πολύ σκάρτα» - Τι τον εξόργισε;

Ελλάδα και Κύπρος ίδιο πράγμα είναι. Πρόσθεση ο παρουσιαστής προσπαθώντας έτσι να εξηγήσει το ότι την ίδια προσέγγισε και «αγάπη» έχει και για τους διαγωνιζόμενους από το νησί μας. Είναι μεγάλες βλακείες, κόψτε τα αυτά. [...] Αυτά είναι βλακείες! Ντροπιάζουν αυτούς που τα λένε και αυτούς που τα αναπαράγουν»

Διαβάστε επισης: Το είπε ο Λιάγκας: Μία Κύπρια και ένα Ελλαδίτη ξεχωρίζει ως τις καλύτερες φωνές του Voice (Βίντεο)

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΞΕΣΠΑΣΜΑ: 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top