ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρογιάν για Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας - «Δεν έχω κάποιον υπόψη μου, είναι δυνατό να θεωρούμε ότι είμαστε ο ομφαλός της γης;»

Καρογιάν για Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας - «Δεν έχω κάποιον υπόψη μου, είναι δυνατό να θεωρούμε ότι είμαστε ο ομφαλός της γης;»

Να σχηματιστεί Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή ευρύτερης δυνατής αποδοχής, με κοινό υποψήφιο Πρόεδρο που να εγγυάται την εφαρμογή κοινού προγράμματος διακυβέρνησης, πρότεινε ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΠΑ, αν η πρόταση δεν βρει ανταπόκριση τον Μάρτιο θα αρχίσει κύκλος διαβουλεύσεων με σίγουρο είναι ότι το κόμμα θα έχει λόγο και ρόλο όσον αφορά στη νέα διακυβέρνηση του τόπου.

Όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» ανέφερε «όλα αυτά που λέμε ότι ο τόπος απειλείται από κινδύνους, αν είναι αλήθεια ότι υποφέρουν από την οικονομική κρίση, τις λειψές μεταρρυθμίσεις. Γιατί τα φέραμε στη ζωή, για να κληρονομήσουν όλη αυτή την κατάσταση; Είναι η ώρα που θα πρέπει να κάνουμε επεμβάσεις. Για μια πενταετία υποστέλλουμε το κομματικό όφελος. Όλες μας οι κινήσεις θα πρέπει να έχουν στόχο να κάνουμε την Κύπρο καλύτερη. Θα βρεθούν οι κοινοί τρόποι αν θέλουμε όλοι μαζί. Θα πρέπει να υπάρξουν συγκλίσεις και να βρούμε έναν άνθρωπο που να εφαρμόζει το κοινό όραμα της Κύπρου. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα φέρει κοντά τα κόμματα».

«Δεν σηκώνουν άλλα κομματικά τερτίπια. Αν τα κόμματα πουν ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουν. Δεν έχω κάποιον υπόψη μου. Ας κάνουμε το πρώτο βήμα. Θα πρέπει να είμαστε έντιμοι και να μην διερωτόμαστε γιατί απομακρύνεται ο κόσμος. Πρέπει να υπηρετήσουμε την πατρίδα μας. Λέμε ότι είμαστε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Είναι λογικό άλλες χώρες να κάνουν αυτή την πρακτική και εμείς να θεωρούμε ότι είμαστε ο ομφαλός της γης;»

Καταληκτικά είπε πως «εμείς θα αρχίσουμε ένα κύκλο επαφών με όλα τα κόμματα. Θα εξηγήσουμε την αναγκαιότητα να γίνει αυτό το πράγμα. Θα αναδείξουμε τα θετικά και θα αναμένουμε τι μπορεί να προκύψει. Εύχομαι να μπορούμε να βρούμε κοινό τρόπο».

Δείτε εδώ το βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top