ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Έτρεχε χωρίς ζώνη ασφαλείας

Έπιασε τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών - Έτρεχε χωρίς ζώνη ασφαλείας

Δύο οδηγούς εντόπισε η Αστυνομία την Τρίτη 22/2 να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες γύρω στα μεσάνυκτα μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ βρίσκονταν στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην Γεροσκήπου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός υπερέβη το όριο ταχύτητας.

Από έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι όχημα οδηγείτο από 40χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και σε έλεγχο νάρκοτεστ που του έγινε βρέθηκε θετικός. Λήφθηκε και δεύτερο δείγμα το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης από το ΤΑΕ Πάφου για άλλη υπόθεση.

Ακολούθως ο 40χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνάται το αδίκημα της οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, υπέρβαση του ορίου ταχύτητος και οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς ζώνη ασφαλείας.

Εξάλλου χτες γύρω στα μεσάνυκτα, στην Λεωφόρο Αθηνών, στην Γεροσκήπου, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 20χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου. Όπως είπε ο κ. Ιωάννου, σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ που του έγινε διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες. Στην συνέχεια λήφθηκε δεύτερο δείγμα σάλιου το οποίο θα σταλεί για εργαστηριακή ανάλυση. Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 20χρονου χωρίς να ανευρεθεί οτιδήποτε.

Σε άλλη περίπτωση, χτες στη Λεωφόρο Χλώρακας, στην κοινότητα Χλώρακας, μέλη της ομάδας “Z” της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν ελέγχους αντιλήφθηκαν ότι εναντίον ιδιοκτήτη συγκεκριμένου οχήματος εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για άλλη υπόθεση.

Επίσης δεν είχε ασφάλεια σε ισχύ έναντι τρίτου για το εν λόγω όχημα. Στην προσπάθεια του το μέλος της ομάδας “Z” να τον ανακόψει ο εν λόγω οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ενημερώθηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας ο οποίος έστειλε περίπολα στην σκηνή και έγινε δυνατή η ανακοπή του οχήματος. Από τα στοιχεία του οδηγού, είπε ο κ. Ιωάννου, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 25χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης.

Εναντίον του 25χρονου διερευνώνται αδικήματα για οδήγηση οχήματος επικίνδυνα και αλόγιστα, οδήγηση χωρίς ασφάλεια και χωρίς άδεια οδηγού. Σε έλεγχο αλκοόλης και νάρκοτεστ η ένδειξη ήταν αρνητική. Η Τροχαία Πάφου διερευνά τις τρεις υποθέσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top