ΕΔΕΚ για ΟΑΥ: Επιμένει στη θέση οι προσωπικοί γιατροί να αμείβονται με την επίσκεψη

ΕΔΕΚ για ΟΑΥ: Επιμένει στη θέση οι προσωπικοί γιατροί να αμείβονται με την επίσκεψη

Σχετικά με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το αποτέλεσμα της χθεσινής συνάντησης του ΟΑΥ με τον Υπουργό Υγείας, σημειώνουμε πως ως ΕΔΕΚ παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας πως οι προσωπικοί γιατροί πρέπει να αμείβονται με την επίσκεψη και όχι με τη λίστα ασθενών.

Την ίδια στιγμή χρειάζεται να καθοριστούν συγκεκριμένα κριτήρια για την ένταξη των γιατρών στο ΓεΣΥ.

Τέλος, από τη στιγμή που υπάρχει από το περασμένο φθινόπωρο η γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας την οποία η ΕΔΕΚ ζήτησε, σε σχέση με τα συμβόλαια του ΟΑΥ με τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, θα πρέπει άμεσα να τερματιστεί η παραβίαση της νομοθεσίας που εντοπίζεται στο περιεχόμενο των συμβολαίων αυτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.