Αύριο η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού - Αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Αύριο η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού - Αλλαγές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ο Δήμος Λεμεσού μετά την απόφαση του για αναβολή της πανηγυρικής στέψης της Βασίλισσας που ήταν προγραμματισμένη για την Τσικνοπέμπτη, ενημερώνει με νέα ανακοίνωση για τις αλλαγές που προκύπτουν στο πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022:

α) Η σημερινή εκδήλωση «Οι κανταδόροι τραγουδούν στις συνοικίες» μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί το συντομότερο.

β) Η στέψη της νέας βασίλισσας του Καρναβαλιού, Βέρας Ευθυμίου Παρλαλίδου, θα γίνει αύριο 27.2.22 στις 8μ.μ πριν την έναρξη της εκδήλωση «Λες και ήταν χθες» στο Χαρουπόμυλο Λανίτη. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται διαδικτυακά με Live streaming μέσω της σελίδας www.golive.cy/limassolcarnival ή μέσω του facebook του Λεμεσιανού Καρναβαλιού @LimassolCarnivalofficial.

Για την σωστή ενημέρωση του κοινού σχετικά με το πρόγραμμα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022, παρακαλούμε όπως ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του Δήμου Λεμεσού https://www.limassolmunicipal.com.cy/el/program-limassol-carnival όπου αναρτώνται έγκαιρα όλες οι αλλαγές του προγράμματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE