ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικόλας - Στεφάνου συμφώνησαν για ανάγκη αλλαγής - «Οι επόμενες Προεδρικές είναι αγώνας για το παρόν και μέλλον του τόπου»

Νικόλας - Στεφάνου συμφώνησαν για ανάγκη αλλαγής  - «Οι επόμενες Προεδρικές είναι αγώνας για το παρόν και μέλλον του τόπου»

Στην ανάγκη αλλαγής για τον τόπο συμφώνησαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ύστερα από συνάντηση που είχαν την Τρίτη 1/3 στα γραφεία του ΔΗΚΟ, η οποία, όπως ανέφεραν διεξήχθη σε άριστο κλίμα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια εποικοδομητική συζήτηση σε άριστο κλίμα και είπε ότι «συμφωνούμε στην ανάγκη για αλλαγή».

Πρόσθεσε ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει τις επαφές του με κόμματα της αντιπολίτευσης με την προσδοκία να μπορέσουν να καταλήξουν σε ένα κοινό πολιτικό πλαίσιο για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία.

«Θεωρούμε πως οι δυσάρεστες εξελίξεις στην Ουκρανία αποδεικνύουν την επιτακτική ανάγκη η χώρα μας να μπορέσει ξανά να σταθεί στα πόδια της οικονομικά, κοινωνικά και στα ζητήματα που αφορούν την εθνική μας ασφάλεια», είπε, προσθέτοντας ότι το καίριο ερώτημα που θα απασχολήσει την επόμενη περίοδο είναι ποιο είναι το καταλληλότερο πρόσωπο να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top