LIKE ONLINE

Αγόρασε λαχεία και από ένα λάθος του υπαλλήλου του πρακτορείου κέρδισε 4,8 εκατομμύρια

Αγόρασε λαχεία και από ένα λάθος του υπαλλήλου του πρακτορείου κέρδισε 4,8 εκατομμύρια

Ένα λάθος χάρισε σε μια γυναίκα στην Αυστραλία το ποσό των 4,8 εκατομμυρίων δολάρια. Η γυναίκα βρέθηκε σε ένα πρακτορείο για να πάρει δύο λαχεία, όμως για καλή της τύχη, ο υπάλληλος παράκουσε.

Όπως είπε η ίδια, η οποία δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της (για ευνόητους λόγους) συνήθως αγοράζει δύο λαχεία, όμως ο υπάλληλος του καταστήματος δεν άκουσε καλά και τις έδωσε τρία.

«Συνήθως αγοράζω δυάδα, αλλά όταν μπήκα στο κατάστημα, ο υπάλληλος δεν άκουσε καλά και μου έδωσε τρία δελτία. Το τρίτο ήταν εκείνο που κέρδιζε και μου χάρισε αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό. Αισθάνομαι ότι μάλλον έτσι έπρεπε να γίνει», ανέφερε στα ΜΜΕ.

Όταν έλεγξε τα δελτία της συνειδητοποίησε ότι ήταν η μεγάλη τυχερή. «Ήταν νωρίς το πρωί όταν έλεγξα το δελτίο, οπότε δεν είχε ξημερώσει ακόμα. Είχα φτιάξει τον καφέ μου και βγήκα στη βεράντα για να ακούσω τα πουλιά και να τσεκάρω το δελτίο μου. Επειδή ήταν σκοτεινά δεν ήμουν σίγουρη ότι έβλεπα τους σωστούς αριθμούς. Μπορεί και να τσέκαρα 10 φορές μέχρι να αρχίσω να το πιστεύω!».

Η τυχερή γυναίκα πάντως, είπε ότι θα επιστρέψει στο κατάστημα που πήρε τα λαχεία για να δώσει κάποιο μερίδιο από τα κέρδη της στους υπαλλήλους. Με τα υπόλοιπα χρήματα θα φτιάξει το σπίτι της, θα βοηθήσει τα κοντινά της πρόσωπα και θα κάνει φιλανθρωπίες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top