ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Ξαφνική μπόρα όμως μην σας εκπλήξει

Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Ξαφνική μπόρα όμως μην σας εκπλήξει

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, αρχικά δυνατό τοπικά να παρατηρείται αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση, σύντοµα όµως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

 Από το µεσηµέρι κυρίως και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως σε ορεινές περιοχές, στο εσωτερικό ή και σε περιοχές των νοτιοανατολικών παραλίων.

 Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά το πρωί τοπικά ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Μετά το µεσηµέρι, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν ισχυροί και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη για να καταστεί σύντοµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα ανατολικά παράλια, στους 29 στα νότια παράλια, στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, όµως τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραµείνει µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όµως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και σε ορισµένες περιοχές στα νοτιοανατολικά. Κατά τη διάρκεια της νύκτας αναµένεται τοπικά να σχηµατίζεται αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, το απόγευµα, στα ορεινά και στο εσωτερικό .

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση το Σάββατο και σταδιακή άνοδο την Κυριακή και τη ∆ευτέρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top