Ουρές στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα ενόψει νέων αυξήσεων

Ουρές στα βενζινάδικα στα κατεχόμενα ενόψει νέων αυξήσεων

Ουρές σχηματίστηκαν χθες 9/3 το βράδυ σε πρατήρια βενζίνης στα κατεχόμενα, μετά τις πληροφορίες ότι θα αυξηθεί και πάλι η τιμή των καυσίμων.

Σύμφωνα με την Κίπρις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αύξηση θα φτάσει τις 4 ΤΛ (0.24 ευρώ) το λίτρο. Πολλοί οδηγοί πήραν τ’ αυτοκίνητά τους να γεμίσουν το ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές.

Είχε προηγηθεί η είδηση πως το «υπουργικό συμβούλιο» συζήτηση αύξηση 3,93 ΤΛ το λίτρο για τη βενζίνη 95 οκτανίων και 6,32 ΤΛ για Euro Diesel. Αυτή φέρεται να ήταν η πρόταση της «επιτροπής καυσίμων» που μελετά τις τιμές μία φορά την εβδομάδα και προβαίνει σε εισηγήσεις.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE