ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mπράβο στον γιατρό του Νοσοκομείου Αμμοχώστου – Ο επιστήμονας που θα σώσει Κύπρια άπορη

Mπράβο στον γιατρό του Νοσοκομείου Αμμοχώστου – Ο  επιστήμονας που θα σώσει Κύπρια άπορη

Γυναίκα ασθενής, η οποία δεν μπορεί να εργαστεί λόγω προβλήματος στα οστά και συγκεκριμένα στα γόνατα, βρίσκεται σε λίστα αναμονής για 2-3 χρόνια, αφού δεν έχει την ικανότητα να χειρουργηθεί από ιδιώτη.

Γιατρός – Οστεοπαθολόγος, με δημοσίευση του στο Facebook, έκανε γνωστή την περίπτωση μίας γυναίκας, αναρτώντας μάλιστα και τις ακτινογραφίες που υποδεικνύουν το πρόβλημα στα γόνατα της.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η γυναίκα λόγω της κατάστασης της δεν μπορεί να εργαστεί, ενώ η οικονομική της δυσχέρεια, δεν της επέτρεπε να χειρουργηθεί από ιδιώτη, με αποτέλεσμα να έρχεται αντιμέτωπη με την δαιδαλώδη κρατική μηχανή των Υπηρεσιών Υγείας, για να πάρει σειρά σε λίστα αναμονής.

Στην ανάρτηση του συγκεκριμένα γιατρού, απάντησε άλλος συνάδελφος του ιατρός στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο οποίος ζήτησε να του παραπέμψει την περίπτωση κοντά του, προκειμένου η ασθενής να χειρουργηθεί άμεσα και ανέξοδα από τον ίδιο.

Φαίνεται ότι το μόνο που μας κρατά ενωμένους σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, είναι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά, τέτοιους είδους συμπολιτών μας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top