Πύργος: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα στη μέση του δρόμου (Photos - Video)

Πύργος: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε με οινόπνευμα στη μέση του δρόμου (Photos - Video)

Ένας 70χρονος περιλούστηκε, για άγνωστο λόγο, με οινόπνευμα και κατόπιν αυτοπυρπολήθηκε με αναπτήρα, στην Εθνική Οδό Πύργου – Ολυμπίας κοντά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Ηλείας.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής (19/6) και σόκαρε τους διερχόμενους πολίτες.

Ο 70χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, περιλούστηκε με το οινόπνευμα κι έβαλε φωτιά με αναπτήρα, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες και να πέσει στο έδαφος.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και λίγα λεπτά αργότερα, ο 70χρονος μεταφερόταν στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση καθώς φέρει εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του.

 

Πηγή: Patrisnews 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE