Συνεχίζονται οι μολύνσεις κορωνοϊού ανά το παγκόσμιο - Ο απολογισμός θυμάτων σε διάφορες χώρες

Συνεχίζονται οι μολύνσεις κορωνοϊού ανά το παγκόσμιο - Ο απολογισμός θυμάτων σε διάφορες χώρες

Συνεχίζονται οι μολύνσεις από τον SARS-CoV-2 και ο απολογισμός των θυμάτων σε διάφορες χώρες.

Στη Γερμανία επιβεβαιώθηκαν 252.026 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες, με το σύνολό τους να φθάνει τα 20.145.054, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας. Οι θάνατοι 278 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της νόσου στη χώρα σε 128.388, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Χιλή ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, 8.247 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 75 θανάτους εξαιτίας της COVID-19, με αποτέλεσμα ο μέχρι σήμερα απολογισμός των θυμάτων της νόσου να ανέρχεται σε 56.222 επί συνόλου 3.434.908 επιβεβαιωμένων μολύνσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας. Τα ενεργά κρούσματα υπολογίζονται σε 35.824 στη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο δείκτης θετικότητας των τεστ ανήλθε σε 8,38% σε εθνική κλίμακα και σε 7,5% στη μητροπολιτική περιοχή της πρωτεύουσας Σαντιάγο.

Η Μαλαισία ανακοίνωσε 21.839 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό τους από την έναρξη της πανδημίας σε 4.101.081, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Άλλοι 52 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19, με αποτέλεσμα ο μέχρι σήμερα απολογισμός των θυμάτων της νόσου να ανέρχεται πλέον σε 34.717. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της ασιατικής χώρας, τα ενεργά κρούσματα υπολογίζονται σε 247.065.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE