Τρόμος στον αέρα! Επιβάτης άρχισε να ουρλιάζει και επιτέθηκε στους αεροσυνοδούς επειδή...

Τρόμος στον αέρα! Επιβάτης άρχισε να ουρλιάζει και επιτέθηκε στους αεροσυνοδούς επειδή...

Πάγωσε το αίμα των επιβατών που βρίσκονταν στη πτήση για Μελβούρνη όταν ένας νεαρός, έβριζε και απειλούσε επειδή δεν τον άφησαν να καπνίζει.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση της Etihad από το Αμπού Ντάμπι στη Μελβούρνη.

Επτά ώρες μετά την απογείωση του αεροσκάφους ένας νεαρός άνδρας άρχισε να ουρλιάζει και να επιτίθεται σε μέλη του πληρώματος, επειδή του επανέλαβαν πως απαγορευόταν να καπνίζει εν πτήση. 

Έξι – επτά επιβάτες έσπευσαν να επέμβουν ακινητοποιώντας τον άνδρα που βρισκόταν σε αμόκ και δένοντάς τον με καλώδιο στη θέση του.

Κατά την άφιξη του αεροσκάφους στη Μελβούρνη, ο νεαρός δράστης συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE