ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβες» από τη μητέρα της – Επιβεβαιώνει την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβες» από τη μητέρα της – Επιβεβαιώνει την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατά τη διάρκεια παρέμβασής της στην εκπομπή Live News του MEGA.

Η κ. Ελένη Λεγάτου ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, διότι όπως είπε, ακούστηκαν πολλές ανακρίβειες.

Ωστόσο ερωτηθείσα για το περιστατικό κακοποίησης της Τζωρτζίνας όταν το κοριτσάκι ήταν ενός έτους, η μητέρα της 33χρονης φαίνεται να επιβεβαίωσε το περιστατικό, δίνοντας ωστόσο τη δική της εκδοχή, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει την εν λόγω είδηση.

«Η Ρούλα πήρε μελανιασμένο το παιδί από συγγενικό πρόσωπο»

Συγκεκριμένα, η γιαγιά του κοριτσιού είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αφήσει σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο τη Τζωρτζίνα, προκειμένου να την προσέχει, ωστόσο όταν την πήρε πίσω το κορίτσι ήταν μελανιασμένο.

Σύμφωνα με τη μητέρα, αμέσως η 33χρονη μητέρα πήγε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου εκεί εξέτασαν το παιδί οι γιατροί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα Ρούλας, κακοποίηση της Τζωρτζίνας συνέβη δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο η να δίνει πειστική απάντηση στο γιατί η κόρη της άφησε το παιδί για δεύτερη φορά στο ίδιο πρόσωπο, εφόσον υπήρχε ήδη το πρώτο περιστατικό κακοποίησης.

«Η Ρούλα δεν έχει καμία ανάμειξη σε αυτό. Ψάξτε στο Καραμανδάνειο και βρείτε τις ημερομηνίες που έχει πάει το παιδί μου και τι έχει γίνει με τη Τζωρτζίνα» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια είπε ότι οι μελανιές ήταν από άγαρμπα πιασίματα και συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει αν οι μελανιές δημιουργήθηκαν από δόλο ή από απροσεξία.

«Όποιος το έκανε ξέρει γιατί το έκανε» είπε χαρακτηριστικά.

Για… «κακή γειτόνισσα» είχε μιλήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

Ωστόσο, πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είχε πει ο πατέρας του παιδιού, Μάνος Δασκαλάκης, προ ημερών, όταν είχε ερωτηθεί για την εν λόγω αποκάλυψη του MEGA.

Συγκεκριμένα, μιλώντας με τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό, στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε στο ereportaz, έγινε αναφορά στην επίμαχη καταγγελία περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας.

Όπως είχε πει ο πατέρας των τριών κοριτσιών, η επίμαχη καταγγελία είχε γίνει από μια «κακή γειτόνισσα» που δεν τους συμπαθούσε. Τόνισε ότι οι υπηρεσίες είχαν πάει στο σπίτι και «διαπίστωσαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο Μάνος Δασκαλάκης «ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπήρχε κακοποιητική συμπεριφορά από πλευράς της κατηγορουμένης σε ό,τι αφορά στα τρία παιδιά».

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top