ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αυτοί είναι οι ιατροδικαστές που αναλαμβάνουν το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας – Πότε θα βγει το πόρισμα

Πάτρα: Αυτοί είναι οι ιατροδικαστές που αναλαμβάνουν το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας – Πότε θα βγει το πόρισμα

Με τις εισαγγελικές αρχές να έχουν ζητήσει νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας από την Πάτρα, το newsit.gr αποκαλύπτει ποιοι είναι οι δύο επιστήμονες που τώρα αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν το «γρίφο» και να δώσουν επίσημες απαντήσεις για την πολύκροτη υπόθεση.

Με το θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, της 9χρονης Τζωρτζίνας, να έχει αποδοθεί στην χορήγηση κεταμίνης, μέχρι στιγμής γινόταν ένας «πόλεμος» μεταξύ των ιατροδικαστών, για το τι μπορεί να οδήγησε στο θάνατο, τα άλλα δύο κοριτσάκια.

Μάλιστα, για τον «πόλεμο» αυτό, μίλησε το πρωί σε πολύ υψηλούς τόνους, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να απαντούν χαρτορίχτρες για το θέμα και να μην υπάρχει επίσημη απάντηση από τους ιατροδικαστές.

Γιατί άλλαξε η άτυπη επιτροπή που ερευνούσε τους θανάτους των δύο παιδιών
Μέχρι τώρα, την υπόθεση ερευνούσε μία άτυπη επιτροπή, αποτελούμενη από τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη, Νίκο Καλογριά και Χριστίνα Τσάκωνα. Ωστόσο, καθώς η συγκεκριμένη επιτροπή ήταν άτυπη, ένα πόρισμά της δε θα μπορούσε να «σταθεί» σε δικαστήριο ενώ υπήρχαν δυσκολίες και ως προς τη συλλογή των απαιτούμενων στοιχείων από νοσοκομεία κτλ…

Έτσι, οι εισαγγελείς ζήτησαν να γίνει εκ νέου από δύο ιατροδικαστές, μία επίσημη ιατροδικαστική έκθεση – πόρισμα, για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας, βάζοντας με αυτό τον τρόπο και ένα τέλος στο… «αλαλούμ» και τις αντικρουόμενες δηλώσεις ιατροδικαστών για την υπόθεση.

Αυτοί είναι οι δύο ιατροδικαστές – Τέλος Απριλίου τα αποτελέσματα
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι δύο ιατροδικαστές που αναλαμβάνουν το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, είναι οι παλαιότεροι και εμπειρότεροι που ήταν στην προηγούμενη επιτροπή: Ο Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογριάς.

Όσο τώρα για το πότε αναμένονται τα αποτελέσματα αυτού του νέου ιατροδικαστικού πορίσματος, οι πληροφορίες του newsit.gr λένε ότι αυτό δε θα γίνει νωρίτερα από τα τέλη Απριλίου, καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν και τα έγγραφα που τώρα, πρέπει να συγκεντρωθούν από την αρχή από νοσοκομεία και αρμόδιες υπηρεσίες.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top