ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έργα 500 χιλ. ευρώ προγραμματίζει το 2022 η Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου

Έργα 500 χιλ. ευρώ προγραμματίζει το 2022 η Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου

Έργα της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ προγραμματίζει εντός του 2022 η Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Νίκο Παλιό.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παλιός ανέφερε πως εντός του 2022 προγραμματίζουν έργα της τάξης των 500 χιλιάδων ευρώ και πως εντός των προσεχών ημερών αναμένουν τη σχετική έγκριση από το αρμόδιο Υπουργείο και στη συνέχεια θα προκηρύξουν προσφορές για την υλοποίησή τους.

Ο κ. Παλιός ανέφερε πως από το  2017 η Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου εργάζεται με μεθοδικό τρόπο και έχει δρομολογήσει τις λύσεις για πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έξι εκπαιδευτήρια που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων Γεροσκήπου.

Όπως είπε, δίνεται προτεραιότητα στην αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της ασφάλειας και της υγείας των μαθητών και, παράλληλα, επικεντρώνονται στην επίλυση προβλημάτων που επηρεάζουν τη λειτουργικότητα των εκπαιδευτηρίων της Γεροσκήπου.

Τέλος διαβεβαίωσε γονείς και μαθητές ότι η Σχολική Εφορεία Γεροσκήπου, στηριζόμενη στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις συνεδρίες και στην αγαστή συνεργασία των μελών της, θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση μιας  πλούσιας, ολοκληρωμένης και σχεδιασμένης παρέμβασης στα σχολεία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top