LIKE ONLINE

Τι έπαθε η Google; - Αποκλείει τα emoji

Τι έπαθε η Google; - Αποκλείει τα emoji

Τα αφαιρεί από τα αποτελέσματα αναζήτησης

Σε μια εποχή, που κάθε ιστοσελίδα και εφαρμογή φαίνεται να προσθέτει υποστήριξη για emoji, η Google κάνει το ακριβώς αντίθετο «σπάζοντας» τη μόδα των emoji.

Ο τεχνολογικός γίγαντας αποφάσισε να αφαιρέσει τα emoji από τα αποτελέσματα αναζήτησης στη μηχανή της, με αποτέλεσμα τα emoji να μην εμφανίζονται πια όταν αναζητά κανείς για σελίδες με τις χαρακτηριστικές εικόνες.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, η υποστήριξη για emoji φαίνεται να αφαιρέθηκε καθώς ιστοσελίδες χρησιμοποιούσαν τα εικονογράμματα για να ωθήσουν τις σελίδες τους στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

Ο webmaster trends analyst της Google, John Mueller, είχε κάνει τη σχετική ανακοίνωση κατά τη διάρκεια ενός Google+ Hangout τον περασμένο Μάη.

Ο ίδιος είχε εξηγήσει, ότι η Google είχε σταματήσει την υποστήριξη unicode symbols το 2003 και πως σχεδίαζε να κάνει το ίδιο και με τα emoji.

emoji2

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top