LIFESTYLE

GOAAAAL! Το Σάββατο όλοι MEGA – Έρχεται το «Πειρατικό» να μας ταξιδέψει στο θρίαμβο του 2004

GOAAAAL! Το Σάββατο όλοι MEGA – Έρχεται το «Πειρατικό» να μας ταξιδέψει στο θρίαμβο του 2004

Κάτι πήρε τα’ αυτί των ανθρώπων του μεγάλου καναλιού, πως μας έλειψαν πολύ τα αγαπημένα μας «Πρόσωπα» κι αποφάσισαν να μας εκπλήξουν πολύ ευχάριστα με ένα έκτακτο επεισόδιο!

Στιγμές απείρου κάλλους και  συγκίνησης πρόκειται να φέρει στις μνήμες μας, ο δημοφιλής παρουσιαστής Στέλιος Γεωργίου, που ετοιμάζεται να… σκοράρει και να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης τόσο ψηλά, όσο μας ανέβασε και το 2004 η Εθνική Ελλάδος.

Διαβάστε πως ανακοινώνει το MEGA, το έκτακτο επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής:

«Το 2004 έγραψαν Ιστορία… Έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη , τον κάθε έλληνα να βγει στους δρόμους και να πανηγυρίσει , τρέλαναν την Ευρώπη και ήρθαν κόντρα σε κάθε πρόβλεψη…

Στο τέλος τα κατάφεραν κάνοντας όλο τον κόσμο να μιλά για την Ελλάδα…  Έντεκα χρόνια μετά οι ήρωες που έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά και τον απανταχού Ελληνισμό να δακρύσει από συγκίνηση , θυμούνται μαζί με τον Στέλιο Γεωργίου , την πορεία στο όνειρο , την αποθέωση από τον κόσμο , τους δύσκολους αγώνες και την σκληρή δουλειά που τους οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης.

Μην χάστε το Σάββατο 4 Ιουλίου στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΑ» ένα επετειακό αφιέρωμα με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ , που κατέκτησαν το euro 2004.

«ΠΡΟΣΩΠΑ» Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 στις 10:30 στο Mega , με τον Στέλιο Γεωργίου .»

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top