Σταθμός παρακολούθησης ναυσιπλοΐας θα γίνει στα κατεχόμενα

Σταθμός παρακολούθησης ναυσιπλοΐας θα γίνει στα κατεχόμενα

Στην δημιουργία «συστήματος υπηρεσιών ελέγχου διακίνησης πλοίων» στο ακρωτήριο του Αποστόλου Ανδρέα προχωρούν τα κατεχόμενα.

Το κείμενο της σχετικής «συμφωνίας» που υπογράφηκε από την Τουρκία και τα κατεχόμενα στις 14 Ιανουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στην «επίσημη εφημερίδα».

Η «συμφωνία» προνοεί την δημιουργία ενός σταθμού παρακολούθησης της ναυσιπλοΐας στο ακρωτήριο του Αποστόλου Ανδρέα.

Η «συμφωνία» εγκρίθηκε ομόφωνα σε συνεδρίαση της «βουλής» που έλαβε χώρα στις 11 Απριλίου 2022.

Σύμφωνα με την «συμφωνία», θα ακολουθήσει η «εγκατάσταση υποδομής ηλεκτρικής ενέργειας και μεταφοράς δεδομένων του σταθμού επιτήρησης της ναυσιπλοΐας με την πραγματοποίηση των αναγκαίων ανακαινίσεων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Επίτροπο Σεραφίν - «Η Κύπρος θα κάνει το παν ώστε να υπάρξει πρόοδος στο θέμα του προϋπολογισμού κατά την Προεδρία της»

ΠτΔ σε Επίτροπο Σεραφίν - «Η Κύπρος θα κάνει το παν ώστε να υπάρξει πρόοδος στο θέμα του προϋπολογισμού κατά την Προεδρία της»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για τον Προϋπολογισμό, την Καταπολέμηση της Απάτης και τη Δημόσια Διοίκηση κ. Πιότρ Σεραφίν, στην παρουσία της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θεματα κας Μαριλένας Ραουνά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE