Τραγωδία στην Ελλάδα: Σκότωσε την μητέρα του και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι

Τραγωδία στην Ελλάδα: Σκότωσε την μητέρα του και έπειτα έβαλε φωτιά στο σπίτι

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει εγκληματική ενέργεια πίσω από τη φωτιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο στην οδό Σολωμού με την κινητοποίηση να είναι μεγάλη. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Κρατείται πλέον ο 48χρονος γιος της 78χρονης γυναίκας, που τα ξημερώματα τoυ Σαββάτου ανασύρθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 78χρονη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο που πιθανότατα οδήγησαν στον θάνατό της.

Ύποπτος ο 48χρονος γιος της ο οποίος φέρεται να σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια να έβαλε φωτιά στο σπίτι τους. Όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί στο σημείο, τον απεγκλώβισαν και μόλις είδαν τη νεκρή γυναίκα και τα τραύματα που έφερε τον προσήγαγαν και τον οδήγησαν στο τοπικό ΑΤ για ανάκριση.

Ο 48χρονος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ουκρανία: Σε τεντωμένο σκοινί εν όψει της συνάντησης Πούτιν-Τραμπ – Ανοιχτό παράθυρο για τους Tomahawk

Ουκρανία: Σε τεντωμένο σκοινί εν όψει της συνάντησης Πούτιν-Τραμπ – Ανοιχτό παράθυρο για τους Tomahawk

Όσα διημείφθησαν χθες (17/10) μεταξύ Τραμπ και Ζελένσκι διατηρούν στο επίκεντρο του ουκρανικού ζητήματος τους πυραύλους Tomahawk, καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν απέκλεισε οριστικά και αμετάκλητα το ενδεχόμενο αποστολής τους στην Ουκρανία, γεγονός που δεν αποκλιμακώνει την σχετική ρωσο-αμερικανική ένταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE