ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικά έργα σε διάφορες περιοχές - Δείτε την ανακοίνωση για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Οδικά έργα σε διάφορες περιοχές - Δείτε την ανακοίνωση για να αποφύγετε την ταλαιπωρία

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 23/5/2022 μέχρι την Πέμπτη 26/5/2022, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 6:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την είσοδο/έξοδο Μουτταγιάκας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, σε τμήματα μήκους 100μ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται στις διπλανές λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος σε τμήμα της οδού Πάφου, στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 22/5/2022, μεταξύ των ωρών 6:00 – 16:00, σε από τη συμβολή της με την οδό Μίλτωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημοκρατίας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top