ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων στη Λ/σο - Θεάθηκε στον Ύψωνα ο πατέρας

Αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων στη Λ/σο - Θεάθηκε στον Ύψωνα ο πατέρας

Ως προσπάθεια παραπλάνησης ερμηνεύεται η πληροφορία που ήθελε τον 32χρονο Σύριο πατέρα της 4χρονης Ολυμπίας και του 6χρονου Γεράσιμου, να έχει αναχωρήσει από την Κύπρο μαζί με τα δύο του παιδιά, εν αγνοία της ελληνοκύπριας συζύγου του, καθώς χθες βράδυ έφτασε στην αστυνομία νέα πληροφορία από συγγενικό πρόσωπο της μητέρας των δύο ανήλικων, η οποία ανέτρεψε τα δεδομένα.

Η τύχη των παιδιών αγνοείται από προχθές Πέμπτη 25/6/2014, όταν βγήκαν για βόλτα μαζί με τον πατέρα τους και δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι.

Ο πατέρας των παιδιών, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο και από το βράδυ της ίδιας ημέρας δεν έδωσε κανένα άλλο σημείο ζωής, πέραν από μία επικοινωνία που είχε με την θεία των παιδιών, στην οποία ισχυρίστηκε ότι είχαν πάει για φαγητό και θα επέστρεφαν.

Χθες,  η αδελφή του 32χρονου πατέρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άλλο τους αδελφό, που διαμένει επίσης στην Κύπρο για να τον ενημερώσει ότι τα παιδιά βρίσκονται πλέον στην Τουρκία.

Τόσο η σύζυγος του και μητέρα των παιδιών του, όσο και μέλη της οικογένειας της, διατηρούσαν τις επιφυλάξεις τους για την αξιοπιστία της πληροφορίες που τους δόθηκε, θεωρώντας ότι πιθανόν να λέχθηκε για αποπροσανατολισμό των ερευνών, αφού δεν είχαν μαζί τους διαβατήρια, ή ταυτότητες για να ταξιδέψουν.

Χθες βράδυ η υπόθεση έλαβε νέα τροπή, αφού η θεία των παιδιών από την πλευρά της μητέρας, επικοινώνησε με τις αρχές, πληροφορώντας τις, ότι ο πατέρας και τα ανήλικα παιδιά του θεάθηκαν να κυκλοφορούν σε άσπρο αυτοκίνητο στην περιοχή του Ύψωνα.

Για τον εντοπισμό τους, στήθηκε ολονύχτια επιχείρηση από την Αστυνομία, η οποία κτένισε κυριολεκτικά τον Ύψωνα και άλλες κοντινές περιοχές.

Η επιχείρηση έληξε τα ξημερώματα, με τον 32χρονο Σύριο και τα παιδιά, να παραμένουν άφαντοι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top