Συναγερμός στο Βέλγιο: Ανατράπηκε λεωφορείο που επέβαιναν 34 παιδιά

Συναγερμός στο Βέλγιο: Ανατράπηκε λεωφορείο που επέβαιναν 34 παιδιά

Ένα δεύτερο άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά - Το λεωφορείο συγκρούστηκε σε πυλώνα μιας γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου

Ένα λεωφορείο που μετέφερε 34 παιδιά από τη Βρετανία και επτά ενήλικες έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Βέλγιο, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το λεωφορείο φέρεται να ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Α18 (Ε40) στην περιοχή Middelkerke της Δυτικής Φλάνδρας, στις 09:45 (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένα δεύτερο άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το λεωφορείο συγκρούστηκε σε πυλώνα μιας γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE