Η κακιά από τη σειρά «Η Μαρία η άσχημη» έκανε come back! (ΦΩΤΟ)

Η κακιά από τη σειρά «Η Μαρία η άσχημη» έκανε come back! (ΦΩΤΟ)

Η Φιλίτσα Καλογεράκου ήταν η «κακιά» της σειράς «Η Μαρία η άσχημη».

Αν και στην πραγματική της ζωή είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος στη σειρά με επιτυχία είχε βγάλει το πρόσωπο της ισχυρής και αδίστακτης γυναίκας. Μετά τη σειρά η ηθοποιός εξαφανίστηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πώς είναι σήμερα;

Πριν λίγο «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram μια φωτογραφία της με μαγιό από την παραλία όπου χαλαρώνει.

Πηγή: gossip-tv.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE