ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 34χρονος στον Μαζωτό – Αναμένεται να μιλήσει η νεκροψία για τους λόγους

Νεκρός 34χρονος στον Μαζωτό – Αναμένεται να μιλήσει η νεκροψία για τους λόγους

Νεκρός εντοπίστηκε χθες βράδυ να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή παρά το ψαρολίμανο στη Λάρνακα, ένας άνδρας 34 χρόνων από το Μαζωτό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ λουόμενοι εντόπισαν πτώμα ανδρός να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή παρά το ψαρολίμανο στη Λάρνακα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή όπου και εντόπισαν αναίσθητο στη θάλασσα το γυμνό πτώμα ενός άνδρα. Αστυνομικοί με ψαρόβαρκα πλησίασαν στο σημείο εντός της θάλασσας όπου βρισκόταν το πτώμα και το έβγαλαν στη στεριά.

Οι αστυνομικοί, καθώς και μέλη ασθενοφόρου που κλήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, προσπάθησαν να επαναφέρουν τον άνδρα χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 34χρονο Ελληνοκύπριο από το Μαζωτό.

Το πτώμα μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. 

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 34χρονου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top