ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Κυπριανού για Χαραλαμπίδου: «Καθόταν άσεμνα στο έδρανο...»

Ανδρέας Κυπριανού για Χαραλαμπίδου: «Καθόταν άσεμνα στο έδρανο...»

Οι αλληλοκατηγορίες και οι επικοινωνιακές ενέργειες των εμπλεκόμενων βουλευτών, στο γνωστό επεισόδιο της Βουλής που είχε ως πρωταγωνιστές τον Ανδρέα Κυπριανού και την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, συνεχίζονται.

Την Κυριακή (28/06) πέραν από την καταγγελία της Ειρήνης Χαραλαμπίδου στην αστυνομία, είχαμε ανάλογη κίνηση και από τον Ανδρέα Κυπριανού. Η μεν Χαραλαμπίδου υπέβαλε παράπονο στην αστυνομία για άσεμνη επίθεση εναντίον της από τον βουλευτή του ΔΗΣΥ, ο οποίος από την πλευρά του έκανε καταγγελία για «παράνομη, απρεπή προσβλητική και υβριστική επίθεση» που δέχθηκε από τη βουλευτή του ΑΚΕΛ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη πήγε να φωτογραφήσει τον βουλευτή την ώρα που άναψε τσιγάρο στην αίθουσα της Βουλής, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίας της επιτροπής Θεσμών (σ.σ. υπήρχαν αναφορές ότι έκανε κίνηση για να τον φωτογραφίσει), ενώ ο δεύτερος αντέδρασε, με κάποιους ισχυρισμούς να αναφέρουν ότι πήγε να βάλει το κινητό του κάτω από τη φούστα της βουλευτού. Ακολούθησε το σώσε με την Χαραλαμπίδου να τον αποκαλεί –σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν-  «άνθρωπο του υπόκοσμου» και το βουλευτή, βάσει πάντα πληροφοριών που δημοσιεύτηκαν, να χρησιμοποιεί το επίθετο «τσουλί».

Και οι δυο τους, πάντως, μετά τις καταγγελίες τους, έκαναν… ανακοινώσεις στο facebook επιχειρώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Πάντως, ο Ανδρέας Κυπριανού παραδέχθηκε το λάθος του, ότι δηλαδή άναψε τσιγάρο εντός αίθουσας της Βουλής.

«Η εν λόγω βουλευτής ενώ καθόταν άσεμνα πάνω στο έδρανο της Βουλής και όχι στην καρέκλα των συνεδριάσεων, φωτογράφιζε εν αγνοία μας συνάδελφο και εμένα, οι οποίοι εξερχόμενοι της αιθούσης, αφού η συνεδρία είχε λήξει, λανθασμένα ανάψαμε τσιγάρο πριν βγούμε από την αίθουσα!» σημειώνει μεταξύ άλλων ο βουλευτής στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, το όλο θέμα προκαλεί προβληματισμό στον υγιώς σκεπτόμενο Κύπριο πολίτη, ο οποίος βλέπει νόμιμα εκλελεγμένους αντιπροσώπους των πολιτών να ξεφεύγουν με τη συμπεριφορά τους...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top