«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα στη Λεμεσό και έγιναν «καπνός» - Πήραν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά από 82χρονο

«Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα στη Λεμεσό και έγιναν «καπνός» - Πήραν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά από 82χρονο

Καταγγελία για διάρρηξη και κλοπή διαμερίσματος στη Λεμεσό διερευνούν οι αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στη μια τα ξημερώματα 82χρονος κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 19.30 – 23.50 χθες το βράδυ, άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του στη Λεμεσό.

Όταν η Αστυνομία μετέβη στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι κλάπηκε από το διαμέρισμα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ, καθώς και διάφορα χρυσαφικά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Η σκηνή διαφυλάχθηκε και αναμένονται οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού  συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE