ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό κράτηση ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας στην επαρχία Λάρνακας

Υπό κράτηση ύποπτος για διερευνώμενη υπόθεση ληστείας στην επαρχία Λάρνακας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Πέμπτη διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε την Τετάρτη 1η Ιουνίου σε υποκατάστημα τράπεζας στην επαρχία Λάρνακας.

Οπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο ανώτερος υπαστυνόμος Χάρης Χατζηγιασεμή «γύρω στις 11.15 το πρωί της Τετάρτης, άντρας ο οποίος έφερε στο πρόσωπο ρούχινη μάσκα που κάλυπτε τη μύτη και το στόμα του, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στο Κίτι και έκλεψε χρήματα από ταμείο του υποστατικού. Ο άνδρας έγινε αντιληπτός από εργαζόμενη και πελάτες στο υποκατάστημα και ανασύροντας αντικείμενο, με στόχο να τους αποτρέψει από το να τον κυνηγήσουν, κατάφερε να διαφύγει».

Πρόσθεσε ότι «μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις και εντοπισμό του άγνωστου δράστη. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν προέκυψαν στοιχεία εναντίον άνδρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τη 13.00 το μεσημέρι στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο».

Στην κατοχή του υπόπτου «εντοπίστηκε χρηματικό ποσό το οποίο  κατακρατήθηκε για εξετάσεις ενώ μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στην κατοικία του, παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια. Ο 32χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες». Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top