ΠΑΡΑ-THEMA

Αυτός είναι ο χειρότερος με διαφορά παρουσιαστής της Κυπριακής τηλεόρασης!

Αυτός είναι ο χειρότερος με διαφορά  παρουσιαστής της Κυπριακής τηλεόρασης!

Από τα κανάλια εδώ στην Κύπρο έχουν παρελάσει κατά καιρούς πολλοί και διάφοροι, τηλεοπτικοί «μαϊντανοί» με σκοπό να βγάλουν ένα EXTRA εισόδημα όμως πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον χειρότερο με διαφορά! Αν αντέξετε να τον δείτε πάνω από 5 λεπτά σίγουρα θα πρόκειται για θαύμα

Δεν είναι ο οποιοσδήποτε, καθώς έχει καταφέρει μέσα από την πορεία του να καταξιωθεί και να αναγνωριστεί από μερίδα τηλεθεατών ενώ άλλοι τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον πιο «λαϊκιστή» για τον τρόπο που προσεγγίζει σειρά θεμάτων της επικαιρότητας.

Όποιο και από τα δύο να ισχύει πρόκειται για ένα δημοσιογράφο και παρουσιαστή που με ένα δικό του ύφος και στυλ έχει κτίσει το δικό του κοινό. Αυτό όμως το πρόσωπο που βγάζει αλλά και το «ψευτοτουπέ» ότι καλά είναι ο σταρ που ήρθε στην «επαρχία»  (βλέπε Κύπρο) να μας δείξει τι σημαίνει τηλεόραση έχει εκνευρίσει όλους τους τηλεθεατές του νησιού μας.

 Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά που έκανε στροφή στην καριέρα, ή πτώση καλύτερα με αποτέλεσμα να παρουσιάζει Βingo (τομπουλα) και να σου σπάει τα νεύρα στον κατά τα άλλα ανερχόμενο με δικές του τηλεοπτικές παραγωγές σταθμό της Λεμεσού EXTRA TV.

Ο Αυτίας είανι σίγουρα έξω από τα νερά του, προκλητικός, περιττός πολλές φορές και αναιδέστατος με τις συμπαρουσιάστριες του, δεν διστάζει μάλιστα να τους κάνει παρατήρηση στον αέρα με τελευταίο το πρωτάκουστο: «Όταν μιλάω εγώ, εσύ μόκο»

Ο παρουσιαστής της τόμπουλας λοιπόν έχει καταφέρει μέσα σε δυο μόλις εμφανίσεις του να καταστρέψει ότι  προσπαθούσε να κτίσει ο σταθμός όλο αυτό τον καιρό και καλά θα κάνει να μας αδειάσει και να τους αδειάσει καλύτερα τη γωνιά το συντομότερο!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top