ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα κατεχόμενα το πυροσβεστικό ελικόπτερο από την Τουρκία

Στα κατεχόμενα το πυροσβεστικό ελικόπτερο από την Τουρκία

Έφτασε τελικά στα κατεχόμενα, όπου και θα σταθμεύει, ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο από την Τουρκία, όπως είχε ανακοινώσει ο «πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ μετά την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά κοντά στον Κορμακίτη.

Ο κ. Ουστέλ είχε πει τότε ότι το ελικόπτερο θα ερχόταν 1η Ιουνίου. Τα τ/κ ΜΜΕ μεταδίδουν ότι έφτασε σήμερα και έχει σταθμεύσει σε χώρο του «τμήματος δασών» στην κατεχόμενη Λευκωσία. Θα παραμείνει στα κατεχόμενα μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ χθες στο Μπογάζι ξέσπασε νέα πυρκαγιά το μεσημέρι καίγοντας πλαστικές σωλήνες που ανήκαν στον «δήμο». Κάηκαν επίσης μεταχειρισμένα κατασκευαστικά εργαλεία. Η πυρκαγιά προκλήθηκε σε ιδιωτική περιουσία, αλλά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό έλεγχο. Η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από καψάλισμα και γι’ αυτό συνελήφθη ένας 52χρονος. Κάηκαν 20 στρέμματα.

Μιλώντας πάντως στην έντυπη κυριακάτικη έκδοση της Γενί Ντουζέν ο «διευθυντής» του «τμήματος δασών», Τζεμίλ Καρζάογλου ανέφερε ότι ακόμα και σήμερα να έρθει το ελικόπτερο, το «τμήμα» δεν έχει χειριστή γι’ αυτό και αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε προσωπικό που αντιμετωπίζουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top